ALGEMENE INFORMATIE

Welkom bij onze zwem- en waterpolovereniging! Ontdek de opwinding van zwemmen en waterpolo in een ondersteunende en gepassioneerde zwemvereniging. Of je nu je zwemvaardigheden wilt verbeteren, nieuwe vrienden wilt maken of competitief wilt deelnemen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Sluit je vandaag nog aan en spring in het diepe voor een leven vol plezier, uitdagingen en onvergetelijke momenten in het water!

Wil je meer informatie of je graag inschrijven, volg dan de volgende twee stappen:

1. Laat weten dat je geïnteresseerd bent
2. Download dit formulier en geef deze mee aan de trainer

Vertrouwenspersoon

In verenigingen kunnen zich situaties voordoen dat de sociaal veilige sportomgeving in het geding komt of dreigt te komen. Het is daarom wenselijk dat er binnen de vereniging een Vertrouwenscontactpersoon (VCP) aanwezig is. De VCP is een duidelijk aanspreekpunt ten aanzien van vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte waar iedereen een beroep op kan doen. 

Binnen Z&PC De Vaart is er daarom een vertrouwenspersoon aangewezen.
De vertrouwenspersoon is te bereiken via: vcp@zenpcdevaart.nl

Gedragsverklaringen

Gedragsverklaringen zijn documenten waarin de gedragsnormen en -regels van Z&PC De Vaart, worden vastgelegd. Deze verklaringen dienen als een richtlijn voor het gedrag van alle leden, coaches, vrijwilligers en anderen die bij de vereniging betrokken zijn. Hiermee wordt beoogd een veilige en positieve omgeving te creëren voor iedereen. Hieronder zijn de relevante documenten beschikbaar om te downloaden.